Grand Marcha
Door: de webtraoters
Blijf op de hoogte en volg Joekskapel Kladderdaats
19 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam
De dag van de Grand Marcha (de grote optocht)! Om 9:00 uur werden we door onze vaste chauffeur Juhny (de beste chauffeur van Curaçao) opgehaald met Reggae muziek om naar het startpunt te gaan. Daar stond al een bonte verzameling feestvierders opgesteld. Hun wagens stonden vol geluidsboxen van voor tot achter. De meeste mensen hadden ook oordoppen in hun oren (120 decibel is gebruikelijk). Om 11:30 uur vertrokken we. Na de eerste bocht werd de grote pick-up (die de drankwagen trok) afgekeurd omdat hij olie lekte. Ons joekswagentje versierd met de Wortelepinnenvlag werd dan ook ter plekke aan de drankwagen gekoppeld. Er kwam wel een tweede aggregaat bij, met als gevolg 10 extra decibel en nog meer warmte. De optocht was ongelofelijk en supergezellig. Overal swingende mensen (en vooral mooie meiden) langs de kant. Overal muziek en op veel plaatsen tribunes. Er stonden zelfs ook fans uit Blerick, Venlo, Grubbenvorst, Venray en omstreken. Het was super. De optocht duurde tot 17:30 uur. Daarna stond Juhny weer voor ons klaar en werden we netjes teruggebracht naar Chogogo. Iedereen ging doodvermoeid, maar voldaan naar bed. Ta-da Ta-da Ta-da ……
19 Februari 2007 - 20:44
Wies En Ton Luijten:
Ha Toos en Wim en Mariska en Bart.
Na jullie Live op L1 gehoord te hebben, heb ik nu pas de site bekeken. Kan gebeuren met carnaval.Vanaf jullie vertrek is 't geloof ik wel een turbulente aangelegenheid! Maar het ziet er allemaal gezellig uit. Ga dus nog ff flink uit je bol en wij horen binnenkort de verhalen wel.
Veel plezier?
Alaaf!!
Wies -
19 Februari 2007 - 21:42
Ton En Äns:
Nou dat ziet er kei gezellig uit. Ik kan me voorstellen dat het genieten is. Veel plezier de komende dagen. Groetjes -
20 Februari 2007 - 10:47
Henk En Elly:
Hoi feestvierders,
Vandaag is het Dinsdag en dus de laatste Vastelaovendsdaag in Limburg en omstreken.
Voor jullie gaat het feest zo te zien nog wel even door. Geniet ervan en blijf ons leuke kiekjes sturen.
Groetjes.
P.S. In Zondags Nieuws stond een leuke foto, zien jullie wel als je weer thuis bent. -
20 Februari 2007 - 11:27
Jos En Jeanne:
hardstikke leuk daar. wij houden het wel bij. nog veel plezier de komende dagen